Технически проблеми и препоръки за работата на форума
4 posters
Страница 1 от 1
Технически проблеми и препоръки за работата на форума
Отварям тази тема, за да обсъждаме предпочитания и възникнали технически проблеми във форума
Последната промяна е направена от evgeni на Чет Май 16, 2013 4:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Технически проблеми и препоръки за работата на форума
Единия проблем е че не иска да качва снимки във галерия , втория при мен е че не се вижда дали има съобщение във мобилната версия.
махнахме галерията да не се товари а кое не се вижда,влез във скайпа да ти пратя нещо
evgeni написа:
Отварям тази тема, за да обсъждаме предпочитания и възникнали технически проблеми във форума
Здравейте, ако има възможност, и останалите "бутони" да са на български език.
Друго което не виждам, е раздел/тема за Scrimshaw.
PETER PETRAKIEV- Брой мнения : 27
Местожителство : Белово
здравейте PETER ,първо добре дошъл във форума,вие спокойно можете да пуснете такава тема,и много други,така че дерзайте
Admin написа:здравейте PETER ,първо добре дошъл във форума,вие спокойно можете да пуснете такава тема,и много други,така че дерзайте
В момента като прикача снимките и поискам да публикувам ми изписва:
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Нови членове нямат право да публикувате външни връзки или имейли, в продължение на 7 дни. Моля свържете се с администратора на форума за повече информация.
Последната промяна е направена от PETER PETRAKIEV на Пет Май 10, 2013 12:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
PETER PETRAKIEV- Брой мнения : 27
Местожителство : Белово
Ха !?
Направих пробен акаунт , и мен ме отряза през него
ще се поровя по-късно днес .
На мнение съм че форумът съвсем не е готов още за пускане, бутони, хедър, функции, шаблон, джуфки, нищо не е още прогонено, даже и името не е ясно. "hand engraving bg" ли ще е или нещо на български, като "Гравьорски форум" (първото което ми идва на акъла)
Петре, здравей
Направих пробен акаунт , и мен ме отряза през него
ще се поровя по-късно днес .
На мнение съм че форумът съвсем не е готов още за пускане, бутони, хедър, функции, шаблон, джуфки, нищо не е още прогонено, даже и името не е ясно. "hand engraving bg" ли ще е или нещо на български, като "Гравьорски форум" (първото което ми идва на акъла)
Петре, здравей
Тожку що получих имейл от нов член ( който всички познаваме )
Току що се е регистрирал и има проблеми с писането
Не може да открие тема и не може да отговаря в създадена вече
Този проблем явно още не е туширан
edit : видях че вече се е представил, значи може да пише коментари . Ще чакаме да отвори и нова тема с някоя хубосийка, хем за проба, хем за всеобщо удоволствие и грухтене
Току що се е регистрирал и има проблеми с писането
Не може да открие тема и не може да отговаря в създадена вече
Този проблем явно още не е туширан
edit : видях че вече се е представил, значи може да пише коментари . Ще чакаме да отвори и нова тема с някоя хубосийка, хем за проба, хем за всеобщо удоволствие и грухтене
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите