Огнестрелно оръжие!
+5
sa4mo
rosen_ivv
evgeni
maitora
anmarinov
9 posters
Страница 2 от 4
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Огнестрелно оръжие!
First topic message reminder :
Май е крайно време да направим тема за гравирането на огнестрелно оръжие във която да показваме и коментираме украсените от нас оръжия.
Ще започна със револвер S&W Остана да пристигне седефената дръжка от Сащ и да му "прикачим" ударника и спусъка. Така че по нататък ще има и други снимки.
Май е крайно време да направим тема за гравирането на огнестрелно оръжие във която да показваме и коментираме украсените от нас оръжия.
Ще започна със револвер S&W Остана да пристигне седефената дръжка от Сащ и да му "прикачим" ударника и спусъка. Така че по нататък ще има и други снимки.
Re: Огнестрелно оръжие!
Да покажа една спускова скоба от незнам каква пушка. Каквото пратят това украсявам.
Монограмчето със инкрустация злато 24к. Завъртулките между буквите ги направих за да прикрия старите гравирани букви които не бяха добре изпълнени. Собственика се занимавал със оксидация и щял да си я направи сам, та след оксидирането орнаментите ще се слеят а златото ще изпъкне.
Монограмчето със инкрустация злато 24к. Завъртулките между буквите ги направих за да прикрия старите гравирани букви които не бяха добре изпълнени. Собственика се занимавал със оксидация и щял да си я направи сам, та след оксидирането орнаментите ще се слеят а златото ще изпъкне.
Без думи! Просто перфекционист
Да покажа и аз нещо с риск да не се посрамим.Продължението на иженцето лошото е ,че не мога да намеря време за завършването му
Да покажа и аз нещо с риск да не се посрамим.Продължението на иженцето лошото е ,че не мога да намеря време за завършването му
rosen_ivv- Брой мнения : 65
Е добре се е получило! Според мен засилване на дълбочината на фона (на някои места) и по прецизни щрихи на светлосенките ще подобрят общата визия на украсата. Правиш ли си предварителни проекти?
Здравейте
Искрено благодаря за съветите и напълно съм съгласен с теб.
Но какво да ти кажа, все още всичко е на шега
Липсва на оборудване, на инструмент и най вече на на търпение.
Работя без проекти ей така ,каквото видяно от тук от там и каквото ми се роди в главата на момента.
Но покрай Вас все повече взех да се запалвам и аз твърдя ,че главния виновник за това е Евгени
В момента работя върху оборудването показвам менгемето малко плагиадствах от теб за което моля да ме извиниш,
и усъвършенстването на гравйорчето е в процес микроскопа вече и той е на лице.
Остава да свърше ловния сезон, та да ни оставят малко на мира
Поздрави Красимир
Искрено благодаря за съветите и напълно съм съгласен с теб.
Но какво да ти кажа, все още всичко е на шега
Липсва на оборудване, на инструмент и най вече на на търпение.
Работя без проекти ей така ,каквото видяно от тук от там и каквото ми се роди в главата на момента.
Но покрай Вас все повече взех да се запалвам и аз твърдя ,че главния виновник за това е Евгени
В момента работя върху оборудването показвам менгемето малко плагиадствах от теб за което моля да ме извиниш,
и усъвършенстването на гравйорчето е в процес микроскопа вече и той е на лице.
Остава да свърше ловния сезон, та да ни оставят малко на мира
Поздрави Красимир
Браво, браво менгемето много радва. Нямам търпение да видя цялото оборудване когато стане да го покажеш.
Здравейте пускам снимки на една интересна пушчица Йохан Сигот Ферлах ръчна изработка 1934г за реставрация
и плочки за блазер едната полетя към кошчето за боклук. Проблем е трансфера SOS
и плочки за блазер едната полетя към кошчето за боклук. Проблем е трансфера SOS
здравейте
проблема е в това че го правя на око и симетрията ми убягва.
проблема е в това че го правя на око и симетрията ми убягва.
Във този случай плочката не е симетрична и единия орнамент няма да пасне на другия край но мисля че един пергел за метал би ти помогнал да подобриш симетрията.
благодаря задължен съм ти.
ставаше въпрос за пренасяне върху другата плочка но мисля че преди малко
реших проблема с лазерен принтер и лакочистител
ставаше въпрос за пренасяне върху другата плочка но мисля че преди малко
реших проблема с лазерен принтер и лакочистител
за другата и аз така пренасям снимам, обръщам изображението, печатам на черно-бял лазарен принтер HP - 1020 и със лакочестител или ацетон
еврика омазах се до ошите.
мисля че тонера става и за оцветяване на фон
мисля че тонера става и за оцветяване на фон
здравейте
една бърза петичка за новото прикладче изкара ми душата
врътни ми две буквички как ще се учим на търпение незнам
със здраве
една бърза петичка за новото прикладче изкара ми душата
врътни ми две буквички как ще се учим на търпение незнам
със здраве
Добре е станало но мисля че още орнаменти иска петичката. Златце ли е или бронз?
а този път не позна позлата
за повече няма време в понеделник ми я докараха със счупен приклад
утре на обед си я вземат луда работа
за повече няма време в понеделник ми я докараха със счупен приклад
утре на обед си я вземат луда работа
ами пак да заповяда разясних му го това
между другото сина така прави печатни платки само че с гланцова хартия и ютия
между другото сина така прави печатни платки само че с гланцова хартия и ютия
Здравейте,anmarinov написа:Росене признавам заби ни. Имаше сгрешена буква на едната и лошо изпълнен надпис на другата, имаше и негативни коментари за украсата. Надявам се да не ни запомниш с лошо а до станем добри приятели. Тъй като нямаше коментари от ваша страна може би някои попрекалиха с критиката но в края на краищата човек трябва да съумее да я понесе. Отново казвам, приятно ми е да се запознаем и да споделяме.rosen_ivv написа:Здравейте отново!
Благодаря за поздравите и оказаната чест от теб Евгени и Антоне
Извинявам се малко за дискретноста, но сме на финала със искарването на лиценз.Но какво пък толкова
Казвам се Росен а баща ми Красимир Танев Иванов от град Айтос роден 69год.
Баща ми се запалва с ремонта на оръжие през далечната 1998г, от една година започва да отделя малко време и по металогравюрата, доставя му удоволствие а си има и малко художествена дарба. По въпроса за штихелите мисля ,че са от волфрамов карбид и ги прави от бургия за стъкло.
А мисля че почеркът е познат на Антон с две седмачета от варна по рано през тази година. но там историята е дълга
Доста късно, но все пак случайно попаднах на тази публикация!
За "седмачетата" от Варна ми се ще да взема отношение, като свидетел на случилото се! И двете успя да ги съсипеш за период не по-малък от 3месеца! Първата, беше върната с повреден спусков механизъм и при проба по стрелба на панички успешно гръмна сама в земята, добре, че бях по в страни! Приклада й продължава да е със спукана шиййка и НЕнапаснати части към главата! Абсурдните, несиметрични гравюри няма да коментирам! Надписа обаче успя да ме изкара от равновесие и да накарам собственика да я прати на Антон, да я въведе в ред!
Втората пушка учудващо е с приклад според мерките на клиента! Твърди, че му е удобна! Напасването-отново трагично! Разбира се не се размина без ремонт при оръжейник, заради повреден механизъм! Гравюрите, пак ги беше "драскала" дъщеря ми!
Много е лесно да се правим на сърдити и засегнати Красимире и Росене! За съжаление обаче, сърдити и недоволни са клиентите ви! Беше ви предоставено достатъчно време за изработка! Резултата вече е коментиран!
Въпреки всичко, наблюдавам развитие в работата ви! Това е похвално! Има желание, гледам, че има желание и да ви помагат! Обаче....много още има, докато, стане това, което трябва да бъде!
Пожелавам ви успех, много труд и доволни клиенти, този път!
angel_bratanov- Брой мнения : 6
Добре дошъл на форума Ангеле! Според мен връхлетя като хуна, болезнено откровен и праволинеен, всеки е имал гафове в професията и си е вземал поуки от грешките си за да не ги повтори от ново. Важното е че всичко е минало добре и се надявам да загърбите случката и да спазвате добрия тон в общуването помежду си.
Само заради теб!
То е минало добре,ама е коствало пари, "животи", и най-вече нерви!
Със здраве!
То е минало добре,ама е коствало пари, "животи", и най-вече нерви!
Със здраве!
angel_bratanov- Брой мнения : 6
здравейте и от мен момчета добре дошли във форума дано ви е полезен преди всичко и моля тона нека си остане добър благодаря
Здравей Ангеле.
Първо искам да се извиня и да кажа че много съжалявам за случилото се
повярвай не съм го искал.На никого не се сърдя единствено на себе си.
Но наистина времето ми се видя малко.първо направих успоредката за един месец
харесали я и докараха ижето.В това време имах големи проблеми и те го знаеха
в същото време докараха и още една Фаусти.Но пак казвам вината си е изцяло моя
че не мога да отказвам.
И още веднъж моля да ме извиниш.
Със здраве Красимир.
Първо искам да се извиня и да кажа че много съжалявам за случилото се
повярвай не съм го искал.На никого не се сърдя единствено на себе си.
Но наистина времето ми се видя малко.първо направих успоредката за един месец
харесали я и докараха ижето.В това време имах големи проблеми и те го знаеха
в същото време докараха и още една Фаусти.Но пак казвам вината си е изцяло моя
че не мога да отказвам.
Със здраве Красимир.
Чест ти прави извинението Красимире! Ма това с 'Не мога да отказвам!" важи и за мене (добре че не сме моми) имам работа за три-четири месеца ама всичките искат до коледа нормално е да изпушиш.rosen_ivv написа:Но пак казвам вината си е изцяло моя
че не мога да отказвам.
Със здраве Красимир.
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 2 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите