Хладно оръжие
+4
evgeni
anmar.vt
PETER PETRAKIEV
anmarinov
8 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Хладно оръжие
Биволкия рог винаги изглежда елегантно! Дано само не "настръхне" след време. Браво Петре! И още нещо дали от ъгъла на снимане но оставам със усещането че дръжката дърпа на горе.
Не е от снимката Тони, това острие Mora Hunter laminated blade е с такава гадна форма, назад се стеснява.anmarinov написа:Биволкия рог винаги изглежда елегантно! Дано само не "настръхне" след време. Браво Петре! И още нещо дали от ъгъла на снимане но оставам със усещането че дръжката дърпа на горе.
Наистина на пръв поглед не стои нормално, но като го хванеш в ръка е много удобен.
Искаше това като материал, а ти знаеш сигурно приказката: главата му счупи, хатъра/мерака, НЕ!
Дано да не "настръхне", времето ще покаже.
PETER PETRAKIEV- Брой мнения : 27
Местожителство : Белово
Бравос
Как една дръжка вдига класата на един нож само, ( като си представя фабричните дръжки на мората във всичките им вариации )
За пореден път - чудесна работа Петре, и много добре представена чрез снимките
Как една дръжка вдига класата на един нож само, ( като си представя фабричните дръжки на мората във всичките им вариации )
Какво да ти кажа Евгени, за системен безгрижен тормоз, в този ценови диапазон са си повече от добри.evgeni написа:Бравос
А и за старт от скрапа, също перфектни, за който желае да се пробва.
Но каво ни разбират главите, я виж дежурните клавиатурни творци по форумите, имащи мнение по всички вселенски въпроси, вече са се изказали!
А "продукт" от тях показан няма!
браво много добре се е получило извинявам се че толкоз време не съм влизал.но започвам постепенно да излизам от стреса и напрежението на което бях подложен
Връщам ти "топката"! Във вторник ще е при теб. Съжалявам но много съм притиснат от поръчки.PETER PETRAKIEV написа:Този ще изпревари белия.
От тук на там е Антон.
Антоне, орнамента върху острието е особено елегантен
Ако беше направил същата дръжка върху острие на Юка Ханкала, кво - по голям ли щеше да ти е майсторлъка? Щото тогава всичко ще е "ох" и "ах"
Петре, то за всичко си има хора бе .PETER PETRAKIEV написа: ... Но каво ни разбират главите, я виж дежурните клавиатурни творци по форумите, имащи мнение по всички вселенски въпроси, вече са се изказали!
А "продукт" от тях показан няма!
Ако беше направил същата дръжка върху острие на Юка Ханкала, кво - по голям ли щеше да ти е майсторлъка? Щото тогава всичко ще е "ох" и "ах"
Или иначе казано I love this game, има още е дна топка в теб.anmarinov написа:
Връщам ти "топката"! ........
И краен резултат.
Тони, готов е, как го виждаш с един монограм П&П на дупето?
Петре от тези убавини как ще спиме? Гарда и петата намажи ги със оксидация да ги котрастираш , мисля че по добре ще стане. Иначе пипнал си ги!
Нямам.anmarinov написа:Петре от тези убавини как ще спиме? Гарда и петата намажи ги със оксидация да ги котрастираш , мисля че по добре ще стане. Иначе пипнал си ги!
Браво Тони, много добре е станало.
Имам само една забележка, ако елена гледаше надолу щеше да е по-добре. Шегувам се разбира се.
Имам само една забележка, ако елена гледаше надолу щеше да е по-добре. Шегувам се разбира се.
Поредното вълче. Този път го гравирах с царска вода ей така заради спорта, добра дълбочина но усмърдях работилницата.
Много съм впечатлен от последните ти работи Антоне. МНОГО !!!
Въпрос: Имаш ли притеснения колко трайна ще е инкрустацията на метал в кост ?
Въпрос: Имаш ли притеснения колко трайна ще е инкрустацията на метал в кост ?
Благодаря Гена! Относно трайноста на инкрустацията нямам притеснения лепих със лепило (уж много здраво)
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите